Пожелания | TV Programa | Имен ден | Онлайн речник | Евтини билети | Любовен хороскоп

рожден ден
 

Хороскопи по деня на раждане - Четвъртък

Четвъртък е денят, контролиран от Юпитер - бащата на боговете.

Родените в четвъртък са добри организатори и администратори. Добре се развиват в сферите на управлението, политиката, религията и социалните и обществени дейности. Тези хора привличат останалите към себе си. Тези хора успяват да предвиждат събитията, но често възприемат този дар като тежък кръст и се опитват да заглушат вътрешния си глас. По този начин лишават себе си от защитата, дадена им свише. Този подарък им е даден, за да заобикалят и преминават по-лесно през препятствията по пътя към голямата цел.

Родените в четвъртък изглеждат непоследователни в действията си, но това е така, защото логиката, по която взимат решенията си е различна от обичайната за останалите хора. За тях е характерна упоритост, често граничеща с глупост и за обкръжението им често е невъзможно да разберат защо въпреки това, в крайна сметка те се оказват прави. Тази им черта в характера е причина за проблеми в семейния живот.

Въпреки че са в състояние да слушат и да приемат чуждата гледна точка, по-добре е да не спорите с тях, тъй като властната им природа се дразни от това.

Тези хора са добри партньори, но способността им да привличат други хора, често води до ревност. Те са миролюбиви и не обичат кавги и скандали, но скарат ли се, рядко правят отстъпки. Ако напуснат половинката си, те предпочитат да изтрият от паметта си този човек.

Изберете ден от седмицата, за да видите какво е присъщо на родените на този ден:

Понеделник

Вторник

Сряда

Четвъртък

Петък

Събота

Неделя

Полезно: Календар с именни дни, както и пожелания за имен ден и пожелания за рожден ден. Ако се чудите дали вашия рожден ден е почивен, вижте календар на почивните дни.

любовни смс и интересна фонетична директория. Изгодни ламарина цени, както и изключително богата търсачка за цени, която търси в над 400 интернет магазини

 

Условия за ползване | Политика за поверителност | За реклама | За контакт

© 2009-2024 Rojden-den.net