Пожелания | TV Programa | Имен ден | Онлайн речник | Евтини билети | Любовен хороскоп

рожден ден
 

Хороскопи по деня на раждане - Неделя

Неделята е ден на Слънцето.

Той е смятан за един от най-щастливите рождени дни. Родените в неделя могат да се реализират навсякъде и имат късмет във всичко. В легендите от древни времена се разказва, че с родените в неделя си играят боговете и природните духове.

Но уви, често тези хора, белязани по рождение с печата на славата и богатството, често стават неудачници. Съдбата ги е дарила с много от всичко: чар, сила, външен вид, интелигентност, ловкост, способността да се влияе на другите, доброта, енергия, и точно безмерността на този дар е и тяхната ахилесова пета.

Свикнали от деца да получават всичко с лекота, в младостта си те не влагат никакви усилия в нищо. До 33 години, природата все още толерира егоцентризма и желанието да се живее без труд, но след това идва времето за равносметка. Те губят подкрепата на хората около тях, на които вече им е омръзнало да ги обгрижват. Желанието им да получават всичко наготово, без да работят е причина да пропускат добрите възможности за развитие и кариера.

Тези хора се нуждаят от добро образование и строга дисциплина в детството и тогава всичко ще е наред. Ако родителите не са в състояние да внушат на децата, родени в неделя, че е жизнено необходимо да се трудят усилено, то след това никой нямада е в състояние да оправи този недостатък.

Подходящи партньори за тях са хора, родени в четвъртък, тъй като те са в състояние да да им помогнат да развият талантите си.

Родените в неделя. могат да постигнат в живота си всичко, което пожелаят, при условие, че не се самосъжаляват и упорито работят за собственото си самоусъвършенстване и в полза на другите.

Изберете ден от седмицата, за да видите какво е присъщо на родените на този ден:

Понеделник

Вторник

Сряда

Четвъртък

Петък

Събота

Неделя

Полезно: Календар с именни дни, както и пожелания за имен ден и пожелания за рожден ден. Ако се чудите дали вашия рожден ден е почивен, вижте календар на почивните дни.

любовни смс и интересна фонетична директория. Изгодни ламарина цени, както и изключително богата търсачка за цени, която търси в над 400 интернет магазини

 

Условия за ползване | Политика за поверителност | За реклама | За контакт

© 2009-2024 Rojden-den.net