Пожелания | TV Programa | Имен ден | Онлайн речник | Евтини билети | Любовен хороскоп

рожден ден
 

Подаръци и цветя:

Получете най-добрите идеи за това какъв подарък да купите на мъж, жена или дете, подарък според зодията, кое цвете и какъв букет за какъв повод е подходящ и др.

Подарък според зодията - Лъв

Лъвът обича да е на върха, да му се възхищават, да го хвалят, да е най-добро във всичко, включително и при получаване на подаръци. Те трябва да правят впечатление, да са внушителни, скъпи, както се полага на царска особа. Стилен, уникален, шокиращ или необикновен – такъв трябва да е вашият избор, за да зарадвате царствения лъв.

Лъвът е слънчев знак и обожава всичко жълто и оранжево. Той обича големите екзотични букети, огромните картички и опаковки от лъскава хартия. Изключително важна за него е и церемонията по поднасянето. Колкото по-дълъг и помпозен е този ритуал, толкова по-добре.

Представителите на този знак обичат да създават и да творят. Подарете им нещо, което да стимулира тяхната артистичност и творчество или да подхранва любовта им към грандиозни и изящни развлечения. Подходящи за тях са всички пищни вещи, модни бижута и дрехи или билет за прожекцията на най-новите филми.

За лъвовете не е важно дали нещо ще им служи, важното е да им хареса – ярки картини, литографии, произведения на модерното изкуство, изделия от изящен кристал.

Избирайки подарък за тях, обърнете внимание на възможности като спа-процедури, екскурзии, вечеря в скъп ресторант.

Понякога представителите на тази зодия с увличат по спорта и тогава вашето решение ще е по-леко, но не забравяйте само маркови неща.

Лъвовете (особено мъжете) обичат аксесоарните принадлежности - разбира се луксозни.

Лъвицата обожава бижута – златен пръстен, особено в комплект с колие или брошка със скъпоценни камъни ще накарат очите и да заблестят. Тя ще оцени и подарък, избиран по неин вкус и мярка, защото обича да и обръщат специално внимание – луксозно бельо с точния размер или дреха висша мода са перфектен избор.

Момиченцата обичат да се кипрят и най-много ще се зарадват на козметика, екстравагантни дрешки и аксесоари и на всичко, което ги поставя една глава над другите.

Момчетата също са със самочувствие и лидерски амбиции и биха се зарадвали на игри с войници, които да командват, коли, които да управляват и книги за велики пълководци.

Вижте още идеи за подаръци!

 

Условия за ползване | Политика за поверителност | За реклама | За контакт

© 2009-2024 Rojden-den.net