Пожелания | TV Programa | Имен ден | Онлайн речник | Евтини билети | Любовен хороскоп

рожден ден
 

Подаръци и цветя:

Получете най-добрите идеи за това какъв подарък да купите на мъж, жена или дете, подарък според зодията, кое цвете и какъв букет за какъв повод е подходящ и др.

Подарък според зодията - Овен

Овенът обожава да получава подаръци. Представителите на този знак обичат да бъдат забелязвани, затова е наложително да им подарите нещо, което ще привлече погледите. Харесва всичко, което е ярко и цветно. Ако е червено – още по-добре, това е техният цвят. Не забравяйте и опаковката – трябва да е стилна и луксозна. И червена.

Овните са дейни и спортни натури. Ще се въодушевят от подаръци, които отговарят на приключенския им дух - спортна екипировка, туристически комплект, компас, бинокъл, резервация на място за планински преход, уроци по езда, карта за фитнес или басейн, билет за спортно състезание.

Те имат много хобита и са фенове на новостите - фотоапарат, MP3 плеър, всякакви компютърни и технологични джаджи също ще ги зарадват.

Не забравяйте, че този знак конторлира лицето, главата и мозъка и всякакви подаръци, свъразни с тези части на тялото – шапки, шалове, очила, са подходящи за Овните.

Не е задължително подаръкът да е практичен. Произведение на изкуството - картина, свещник (в комплект с червени свещи), особено ако е уникат ще ги зарадва.

Какъвто и подарък да изберете за жената овен, почти сигурно е, че няма да задоволите очакванията й, затова не се притеснявайте излишно. Изберете вещ, която вече е имала, но я е загубила или повредила. Красив пуловер, скъп парфюм или бижу – уникат също ще я зарадват.

Представителките на този зодиакален знак не са особено свенливи и биха оценили екстравагантното цветно (червено) бельо.

Подаръкът за детето Овен трябва да е нещо голямо, внушително, по възможност шумно и святкащо, за да прави впечатление. Не си и помисляйте да купите на тинейджъра Овен нещо скромно и практично. Само най-доброто, ако е марково – още по-добре.

Овените са честолюбиви. В никакъв случай не се опитвайте да минете със случаен подарък, купен набързо. Те няма да ви го простят дълго време. Благодарността им, обаче, ще проличи на секундата, щом усетят че сте вложили сърцето си в поднесения дар или пък сами сте го изработили специално за тях.

Вижте още идеи за подаръци!

 

Условия за ползване | Политика за поверителност | За реклама | За контакт

© 2009-2024 Rojden-den.net