Пожелания | TV Programa | Имен ден | Онлайн речник | Евтини билети | Любовен хороскоп

рожден ден
 

Подаръци и цветя:

Получете най-добрите идеи за това какъв подарък да купите на мъж, жена или дете, подарък според зодията, кое цвете и какъв букет за какъв повод е подходящ и др.

Подарък според зодията - Рак

Помнете, че Ракът не се интересува от стойността на подаръка, а от неговото качеството и приятните преживявания, свързани с поднасянето му. Ето защо би било добре да си подготвите реч. След това подарете цветя, нещо за масата (например бутилка вино) и накрая пристъпете към поднасянето на самия подарък. Каквото и да му поднесете той ще ви благодари поне няколко пъти без излишни емоции, но никога няма да покаже пренебрежение.

Раците са домошари. Кулинарна книга или уред, фотоалбум или какъвто и да е друг предмет за дома ще бъдат приети с огромно удоволствие. Подходящи подаръци за тях са и неща, които носят комфорт и удобство. Хубав халат и удобни топли чехли са добър избор.

Представителите на този знак често са колекционери. Разберете какво харесва да събира вашият рак и въпросът с подаръците ще бъде решен веднъж завинаги. Антикварни предмети, всякакви дрънкулки, дарове от морското дъно – раковини, рачета, морски звезди ще го зарадват.

Колкото и странно да изглежда, домошарите-раци обичат да пътуват. Самолетен билет до която и да било точка ще ги зарадва повече от всичко. При липса на пари може да им купите географска карта, за да си набележат сами любимия маршрут, или просто да ги поканите на дълга разходка.

Мъжете-раци са любители на техниката, особено тази, която е скъпа. Тя може да е всякаква, дори и битов уред, но по-добре да заложите в DVD, уредба със скъпа surround система и много части. Раците често са като децата, те много обичат играчки - потърсете нещо, което ще ги заиграе поне за няколко дена.

Подарете на жената-Рак нещо меко и топло – блуза от камилска вълна, красиви и топли пантофи, стелки, които премахват напрежението в мускулите на краката. Тя би се зарадвала и на старинна вещ, която има своя история, произведение на изкуството или полезен домакински уред.

Децата-раци са силно емоционални и с добра памет. Могат да пазят до старини любимата си играчка.Детето Рак предпочита само да си избира както пособията за бита, така и подаръците. Затова с тийнейджъра заедно обиколете магазините, за да си хареса подарък. За по-малките елементът изненада е задължителен, но предварително сондирайте мнение, за да няма неприятни изненади.

Вижте още идеи за подаръци!

 

Условия за ползване | Политика за поверителност | За реклама | За контакт

© 2009-2024 Rojden-den.net