Пожелания | TV Programa | Имен ден | Онлайн речник | Евтини билети | Любовен хороскоп

рожден ден
 

Подаръци и цветя:

Получете най-добрите идеи за това какъв подарък да купите на мъж, жена или дете, подарък според зодията, кое цвете и какъв букет за какъв повод е подходящ и др.

Подарък според зодията - Скорпион

Да забравите рождения ден на Скорпиона е равнозначно на смърт. Той няма да ви прости това дълги години. Привличат ги оригиналните и загадъчни предмети. Ако му подарите нещо, което не е очаквал, той ще бъде много щастлив.

Никой не обича тайните повече от представителите на този знак, затова проявете въображение при опаковането на подаръка.

Скорпионът винаги иска доказателства за уважение и почит. Огромно огледало, красива рамка за семеен портрет биха ги зарадвали.

Подарете му нещо, което ще го откроява в тълпата: мобилен телефон с необичаен дизайн или ръчен часовник с множество екстри, красив портфейл , бутилка хубаво уиски или вино. Скорпионите са чувствителни към миризмите и ценят много парфюмите, които имат по- високо съдържание на феромони.

Не е тайна, че скорпионите са много сексуални. Може да изберете подарък, намекващ за еротика. Това ще погъделичка егото им - еротични гравюри, бельо, еротични масажни масла или дори играчка от секс магазин.

На мъжете Скорпиони най-много би им допаднал подарък, който да подчертава тяхната сила и власт.

Жената Скорпион, би се зарадвала на по-необичайна и оригинална дреха или аксесоар, с които да направи впечатление. Няма да останат незабелязани и “мистичните” подаръци – например кристална топка или посещение при гадателка.

Децата ще зарадвате с подарък, който развива творческата им мисъл и фантазия. Най-подходящи са атласи, енциклопедии, конструктори, микроскоп, принадлежности за фокуси, комплект за химически опити. Филмите на ужасите и научната фантастика ще задоволят богатата им фантазия.

Вижте още идеи за подаръци!

 

Условия за ползване | Политика за поверителност | За реклама | За контакт

© 2009-2024 Rojden-den.net