Пожелания | TV Programa | Имен ден | Онлайн речник | Евтини билети | Любовен хороскоп

рожден ден
 

Подаръци и цветя:

Получете най-добрите идеи за това какъв подарък да купите на мъж, жена или дете, подарък според зодията, кое цвете и какъв букет за какъв повод е подходящ и др.

Подарък според зодията - Телец

Телецът обича да получава практични, но скъпи подаръци. Умеят да ги ценят и внимателно и грижливо се отнасят към тях. Подходящи за тях са малките приятни вещи, които да ползват в ежедневието си – настолен часовник, писалка със златно перо, рамка за снимка.

Ще ги зарадвате, ако им подарите луксозна козметика, оригинално CD с музика на любимата им група или видеоигра, уникално бижу, предмет на изкуството, литература свързана с финансовия им просперитет или свещи и ухаещи цветя, които ще им подскажат, колко много ги обичате.

Телецът харесва комфорта, поради което непременно ще оцени подарък за бита – дори покривка за легло или спално бельо.

Представителите на тази зодия ще се впечатлят от нещо, което е специално създадено за тях. Винаги се старайте да разберете предварително какво обичат, защото те се отнасят леко враждебно към новите и непознати неща.

Телците са гастрономи. Вечеря в изискан ресторант или бутилка качествено вино са перфектен избор. Ако пък сте добри кулинари, може собственоръчно да приготвите кейк или сладки, които да им поднесете в стилно опаковани в красива чиния.

Обичат да получават по няколко подаръка едновременно, затова е добре да изберете един основен подарък и няколко “спомагателни”, но не забравяйте – всичко трябва да е на ниво.

Жената Телец обожава качествената козметика и скъпите парфюми. Съветваме ви подаръкът да бъде добре опакован, защото дамата не признава небрежното му поднасяне. Тя го посреща по " дрехите", но го оценява по качеството.

Не подарявайте на детето Телец играчка, която служи само за украса. Тя трябва да му върши добра работа в игрите и то дълго), да може да я сглобява, разглобява, да изпълнява много функции, като лего например. Ако е кукла Барби, трябва да си има и къщичка, и дрехи, и обзавеждане. За по-големите деца подаръкът също трябва да е практичен. Независимо дали е дреха, обувки, раничка или техника, условието е да са качествени и скъпи. "Случайно" забравете етикета с високата цена на подаръка, ако искате наистина да впечатлите тийнейджъра Телец.

Вижте още идеи за подаръци!

 

Условия за ползване | Политика за поверителност | За реклама | За контакт

© 2009-2024 Rojden-den.net