Пожелания | TV Programa | Имен ден | Онлайн речник | Евтини билети | Любовен хороскоп

рожден ден
 

Подаръци и цветя:

Получете най-добрите идеи за това какъв подарък да купите на мъж, жена или дете, подарък според зодията, кое цвете и какъв букет за какъв повод е подходящ и др.

Подарък според възраста

Най-възрастните членове на семейството - в тези години хората се радват най-много на дребните предмети, които могат да поставят някъде като украса. Добър избор са също подаръците, които им напомнят за семейството - например красива рамка с фотография на цялото домочадие или луксозен албум за снимки. Към пакета може да добавите и чифт топли пантофи. Ако финансите не ви позволяват и двете неща? Забравете пантофите.

Жената на възраст около 60 г. - Хубава шапка в комплект с кожени ръкавици в същия цвят. В тази възраст е добре подаръкът да бъде едновременно и практичен, и глезотия. Тя сама никога няма да си купи въпросните неща.

Мъжът около 60-те - какво е хобито му? Ако е рибар, то въобще и не се колебайте, а го изненадайте с нова въдица или комплект тъкъми. Ако обича да играе шах или табла със съседа, подарете му нова дъска с резбовани фигурки.

Жената и мъжът над 50-те - те вече са започнали да се тревожат за пенсиите си и за тежкото свързване на двата края. Трудно могат да бъдат изкушени от нещо непрактично. Подаръкът им трябва при всички случаи да отговаря на това условие, иначе има да ви пилят на главата колко пари сте хвърлили на вятъра.

40-годишната дама - само не и крем против бръчки! И елитната козметика няма да приеме добре, а по-скоро като намек за възрастта. Подходяща за нея би била сатенена нощница с красиви дантели в комплект с ефирен пеньоар. Ако е бизнесдама, изберете и стилен офис аксесоар.

40-годишният мъж - ще се зарадва на подарък, свързан с професията му. Ако е бизнесмен, това би могло да бъде маркова писалка. Ако пък е човек на изкуството, изборът ви трябва да е свързан с дейността му и да бъде по-артистичен.

Жената на възраст около 30 г. - едно стилно бижу би я зарадвало най-много. Парфюмът в допълнение и рисуваният копринен шал са само точка във ваша полза. Може и луксозно бельо.

Мъжът около 30 г. - Ако е пушач, купете му запалка "Зипо", но оригинална. Или пък лула, стига да използва. Ако е отдаден на работата си в някой офис, хубав избор е електроннният бележник. Всичко зависи от професията му.

Между 20 и 30 г. - Моден аксесоар към облеклото - колан, чанта или бижу. Добавете и парфюм унисекс.

Тийнейджърите - изборът ви трябва да е нестандартен. Не опитвайте да търсите нещо модно, тъй като е 90% сигурно, че няма да уцелите. Порасналата дъщеря обаче никак няма да се обиди, ако получи нежно златно пръстенче с малко камъче. Синът пък ще се зарадва на сребърна верижка с плочка. Не опитвайте номера с музиката, защото надали ще уцелите техните предпочитания в настоящия момент.

Децата - тук е като че ли най-лесно. Децата постоянно имат някакви желания. Достатъчно е да отделитевреме за един проучвателен разговор и ще имате богат набор от идеи. Остава да решите, коя от тях да реализирате.

Бебетата - внимавайте с избора на подарък. Не всички играчки за подходящи за възрастта на бебето. Общото правило е да бъде нещо шарено и приковаващо погледа.

Бременните - в този случай практичните подаръци са не само позволени, но и желателни. Бъдещата майка определено ще се зарадва на нещо, което ще й върши работа при отглеждането на детето. Например кенгуру, в което може да носи бебето при разходки. Хубаво е обаче да има и една непрактична дреболия. Тя пак може да бъде свързана с майчинството й - албум, чиито корици са с бебешки сюжет.

Вижте още идеи за подаръци!

 

Условия за ползване | Политика за поверителност | За реклама | За контакт

© 2009-2024 Rojden-den.net