Пожелания | TV Programa | Имен ден | Онлайн речник | Евтини билети | Любовен хороскоп

рожден ден
 

Подаръци и цветя:

Получете най-добрите идеи за това какъв подарък да купите на мъж, жена или дете, подарък според зодията, кое цвете и какъв букет за какъв повод е подходящ и др.

Какво НЕ трябва да подаряваме

Кои са онези неща, които не бива да подаряваме, защото носят лоша поличба?

Ще се опитаме да направим един кратък списък от най-известните поверия по въпроса.

1. Нож или друг режещ предмет

Вярва се, че острието на ножа може да пререже завинаги вашите прекрасни отношения, затова никога не подарявайте нож (или ножица, ако ви е хрумнало) или така актуалните напоследък декоративни ками, шпаги, рапири и други подобни хладни оръжия. Лошият късмет може да се избегне, ако човекът, за който е предназначен подаръка го „заплати” с някаква символична сума.

2. Празен портфейл

Подарявайки празен портфейл можете да причините на собственика му прогресивно обедняване. Затова, когато изберете подаръка пъхнете в него някакви дребни банкноти или стотинки, за да се излъже съдбата и да не му остава празен портфейлът. Слагайки пари в него вие правите един пожелателен подарък, с който можете да донесете на любимия човек повече пари и добър късмет.

3. Часовник

Да подариш часовник било на раздяла, не се подарява на партньор, защото се счита, че започва да отмерва времето ви заедно, което несъмнено води към скорошна раздяла. Още по-зловещо е съмнението, че подареният часовник отмерва времето, което остава на човека на тази земя и подарявайки му тази вещ можеш да предизвикаш лошата му съдба.

4. Очила

Внимавайте, когато подарявате очила, защото се вярва, че този, който ги вземе ще гледа на света с вашите очи. Ако сте черногледи и не искате да навредите на близките си, просто никога не им подарявайте очила (освен ако не са много розови).

5. Шалове, кърпи, салфетки и ръкавици

Внимавайте на кого подарявате шалове, кърпи, салфетки и ръкавици, защото вещаят раздяла. Ако случайно ви се прииска да подарите на някого носна кърпа (дори лично избродирана от вас) не го правете, защото това би причинило раздяла или много сълзи, които в повечето случаи са белег на нещастие.

Вижте още идеи за подаръци!

 

Условия за ползване | Политика за поверителност | За реклама | За контакт

© 2009-2024 Rojden-den.net