Пожелания | TV Programa | Имен ден | Онлайн речник | Евтини билети | Любовен хороскоп

рожден ден
 

Подаръци и цветя:

Получете най-добрите идеи за това какъв подарък да купите на мъж, жена или дете, подарък според зодията, кое цвете и какъв букет за какъв повод е подходящ и др.

Подарък според зодията - Дева

За представителите на тази зодия най-важното е подаръкът да е бъде практичен и максимално полезен. Кухненски комбайн и всякаква друга кухненска техника би им харесала. Ако имате ограничени средства, подарете набор от кърпи за маса, поднос, някаква посуда.

Девите са акуратни и организирани. Подходящ подарък за тях са качествен органайзер, хубава кожена чанта, лаптоп, аксесоари за компютъра. Светъл пуловер или риза, елегантен шал, класическа вратовръзка, стилен чадър ще са в унисон с пестеливата им елегантност.

Девите имат разностранни интереси и затова изборът на подарък зависи от това колко добре познавате дадения човек. Можете да ги зарадвате с компакт диск на любимата група, енциклопедии, репродукции на известни картини, занаятчийски произведения на изкуството.

Девите си падат по луксозните заведения и шумните дискотеки. Да присъстват на подобно място за тях е по-голям подарък от всякаква вещ.

Дамата от зодия Дева обича посланията, скрити в голямото или малко пакетче, защото е романтична душа. Изберете бижу от ахат и дървена или керамична кутийка за него, луксозен фотоалбум, биокозметика. Не забравяйте, че тя държи особено много на вниманието. Поднесете подаръка по подходящ начин.

Дори и децата-деви са реалисти. Не вярват на бабини деветини и затова не си давайте парите за феи, принцеси и други измишльотини. Имат артистични наклонности и умеят да рисуват. За по-малките са подходящи статив и боички за рисуване, нещо за моделиране, конструктор, пъзел, монополи, касичка. На тийнейджъра може да му дадете пари вместо подарък, той е практичен и ще ги вложи много добре.

Вижте още идеи за подаръци!

 

Условия за ползване | Политика за поверителност | За реклама | За контакт

© 2009-2024 Rojden-den.net