Пожелания | TV Programa | Имен ден | Онлайн речник | Евтини билети | Любовен хороскоп

рожден ден
 

Идеи за парти за рожден ден:

Получете най-добрите идеи за това какво е необходимо, за да се получи едно добро парти. Препоръчани места за провеждане на партита и организиране на детски рожден ден.

Идеи за детски рожден ден

Поканите

Може да купите готови, но, ако искате да сте оригинални, ето няколко идеи:

 1. Купувате стикери с герои на Дисни примерно, цветен картон, гланцова хартия и едноцветна панделка. Правите картички, облепвате ги със стикерите и надписвате с фулмастер.
 2. На сгънат картон отпечатвате крачето или ръчичката на рожденика, украсявате по желание, надписвате и готово.
 3. На картонче залепвате снимка на детенцето в цял ръст, а до нея – изрязана от гланцова хартия, нарисувана или принтирана дъска за обяви, където написвате подробностите за партито.
 4. Намирате изображения на различни детски герои, например Мечо Пух и ги принтирате на картичките, които изрязвате пак във формата на Мечо Пух; може да добавите и цитат от някоя крилата негова фраза.
 5. Като използвате снимка на рожденика като новородено и на възрастта, на която е в момента, може да ги аранжирате по свое желание – една до друга на корицата, на корицата като бебе, а вътре – порасналото дете с подробности за празненството.
 6. Около и по снимките можете да налепите стикери или да изрисувате нещо – да стане като комикс или карикатура.
 7. Написвате подробностите за партито на цветно или бяло листче, навивате го на руло и го пъхате в един балон. Надувате балона и го доставяте лично на поканените, които трябва да го спукат, за да стигнат до съдържанието.
 8. Надувате един балон и написвате на повърхността му подробностите с перманентен флумастер в контрастиращ цвят. Изпускате въздуха и поставяте балона в плик с инструкции да се надуе, за да се прочете съобщението.

"Капсула на времето"(обикновено е предназначена за отваряне на 16 или 18 рожден ден) и "споменник":

 1. Всички присъстващи на празненството написват писъмце със съвети и пожелания за бъдещето, адресирани към рожденика.
 2. В специална книга всеки на отделна страница разказва или рисува спомените от първата година на малкия човек, ако детето навършва годинка (Ако детето е по-голямо - разказите са за съответната отминала година).
 3. Всеки поканен идва на партито с писъмце и предмет, който олицетворява живота днес и всичко това се запечатва в кутия на самото празненство.
 4. Родителите пишат писмо, в което разказват за отминалата година от живота на детето, какво се е случило по света, забавни случки, специални събития...;
 5. Купувате евтина покривка за партито и всеки от гостите написва на нея кратко послание за детето с перманентен маркер.
 6. В ръчно направена книга с дебели страници всеки гост написва пожеланията си към рожденика, след празника добавяте стикери и снимки на детето с всеки гост на съответната страница.
 7. В тетрадка залепвате заглавията от пресата в деня, когато бебчо се е родил, придружени от неговата първа снимка и всяка година на рождения му ден правите по една такава страница.

Надяваме се, че съветите по-горе ще ви помогнат да направите едно успешно парти за рождения ден на вашето дете!

Всички статии:

Места за провеждане на детски рожден ден

Идеи за детски рожден ден

10 грешки при организацията на детско парти

Няколко съвета за перфектно парти за рожден ден

 

Условия за ползване | Политика за поверителност | За реклама | За контакт

© 2009-2024 Rojden-den.net